Breu anàlisi de la realitat de les escoles d’educació en el temps lliure

Carme Moner, Martina Perelló i Pep Lluis Riera han publicat a l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2019 un estudi amb el títol Formació en el temps lliure: una breu anàlisi de la realitat de les escoles d’educació en el temps lliure a les Illes Balears.

L’estudi, segons els autors, pretén fer una breu anàlisi, de manera general, a aspectes relacionats amb la normativa reguladora de les escoles educatives de temps lliure infantil i juvenil. També facilitar informació sobre els diferents programes impartits i regulats en els diferetns decrets i, finalment, unes primeres xifres de nombre d’escoles i persones titulades.

captura

0 comentaris

De moment no hi ha cap comentari..

Deixa el teu comentari al següent formulari