Poca incidència de la Covid-19 en activitats de temps lliure aquest estiu

El Consell de Mallorca ha presentat un estudi on analitzen dades sobre la poca incidència que hi ha tengut la COVID-19 a les més de 250 activitats de temps lliure infatil i juvenil , complint totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents. Segons paraules de Jaume Alzamora, conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local “en un estiu marcat per la pandèmica i en què el lleure de qualitat era més necessari que mai per als infants i joves i per a les famílies que havien de conciliar, el sector ha estat a l’altura de les circumstàncies” .

Podeu consultar l’estudi a la web de l’entitat en el Servei de Joventut.

0 comentaris

De moment no hi ha cap comentari..

Deixa el teu comentari al següent formulari